Kaas-Notenspecialist Kees Kromhout

Kerkstraat 20-22
VERSHOF HUIZEN
1271 RL Huizen
035-5266136

Al 35 jaar 'Vershof Huizen'

Vershof Huizen bestaat inmiddels 35 jaar. In 1987 startten vier ondernemers met passie voor vers een vooruitstrevend winkelconcept. Dat werd een succes. De eigenaren en medewerkers voorzien klanten dan ook niet alleen van de heerlijkste specialiteiten, maar zorgen ook altijd voor advies en tips op maat.

In de Kerkstraat 20-22 te Huizen zijn een Kaasspecialist, Keurslager, Groentespecialist en Bakker verenigd in Vershof Huizen. Klanten kunnen hier terecht voor een breed scala van versproducten: vlees & vleeswaren, groente & fruit, kaas & noten en brood & banket. Kees Kromhout (kaasspeciaalzaak), Wim en Lida Koelewijn (eigenaren van de Keurslagerij), Jan Appelman (groentespeciaalzaak) en Jan Rebel (bakkerij) blikken terug op hun gezamenlijke inspanningen van de afgelopen jaren.

Vooruitstrevend

Kaasspecialist Kees Kromhout vertelt: “Het was uniek, vier specialisten verenigd in één winkelpand. We hadden uiteraard wel onderzocht of een dergelijk concept haalbare kaart was, maar het is toch afwachten hoe het wordt ontvangen.” Er is veel tijd en energie in de opstart gestoken, dat bracht vanzelfsprekend de nodige investeringen met zich mee. Het leverde in het begin best wat slapeloze uurtjes op, maar klanten reageerden meteen enthousiast! Sindsdien is ons Vershof niet meer uit Huizen weg te denken.

Kaas en noten met smaak

Al 31 jaar is de kaas- en notenwinkel van Kees Kromhout een begrip in ‘t Gooi. En dat is niet zomaar. Ervaring leert dat er de lekkerste kazen en versgebrande noten te koop zijn. Het assortiment omvat Nederlandse, Franse en Italiaanse kazen. Daarnaast vindt u er ook noten, tapenade en delicate wijnen.

Winnaars in de Keurslagerij

Bij Keurslager Koelewijn weten ze als geen ander wat lekker eten is. Elke dag worden klanten voorzien van het lekkerste vlees, vleesspecials, vleeswarenspecialiteiten en vers gemaakte salades. Het rundvlees selecteert Wim Koelewijn zelf van hun eigen boerderij en ze werken met duurzaam varkensvlees. In de winkel prijken diverse bekroningen van vakwedstrijden aan de muur, zoals het goudkeurcertificaat van de rookworst, grillworst en balgehakt.

Groentespecialist

Bij Jan Appelman staat gemak centraal. Hij verkoopt naast de traditionele groente en fruit heerlijke verse maaltijden, rauwkost, soepen en desserts. Ook diverse soorten gesneden groenten, salades en verse sappen zijn verkrijgbaar. Allemaal bereid met verse ingrediënten uit eigen keuken, gezonder kan niet.

Creatief met brood en banket

Al 31 jaar staat bakker Jan Rebel vroeg op om de lekkerste brood- en banketproducten te bereiden. Elke dag is het brood dus vers. Jan Rebel is ook zeer creatief. Op basis van de (h)eerlijke grondstoffen worden steeds weer nieuwe soorten brood en banket verzonnen. Zijn eigen favoriet is het zelfbedachte meergranenbrood met pompoenpitten (Pain Honnoré).

Kaas-Notenspecialist Kees Kromhout

Kerkstraat 20-22
VERSHOF HUIZEN
1271 RL Huizen
035-5266136

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten